Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΝΥΧΙ? ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ


Πόσες φορές αγαπημένες μου beauties δεν έχουμε στενοχωρηθεί όταν κάποιο από  τα προσεγμένα νυχάκια μας σπάει και μαζί σπάει και τα δικά μας νεύρα??Τι θα λέγατε αν υπήρχε λύση γι αυτό???Ναι, πολύ καλά ακούτε! «Τα σπασμένα νύχια επισκευάζονται»!!!
Αυτά είναι τα υλικά που θα χρειαστούμε:
  • ·         Ένα καλό σκληρυντικό νυχιών
  • ·         Ψαλίδι
  • ·         Ξυλάκι(ή οδοντογλυφίδα)
  • ·         Ένα μικρό κομματάκι  από κάποιο tea bag ή χαρτί υγείας
Η διαδικασία είναι πολύ απλή και με αυτήν θα σώσουμε τα σπασμένα μας νύχια με αποτέλεσμα που θα διαρκέσει μέχρι και 1 μήνα!
HOW TO
Κόψε ένα κομμάτι χαρτί υγείας ή tea bag μεγέθους περίπου ενός εκατοστού! Κράτησε το χαρτάκι στην παλάμη σου και πότισέ το με το σκληρυντικό νυχιών μέχρι να γίνει διαφανές. Έπειτα με το ξυλαράκι πάρε το χαρτί και τοποθέτησέ το πάνω στο σημείο που το νύχι έχει σπάσει με τρόπο σα να το σιδερώνεις πάνω στο νύχι(δηλαδή στρώσε το καλά).Αν το χαρτάκι περισσεύει από το πλάι δίπλωσέ το από την κάτω πλευρά. Πέρασε όλο το νύχι με σκληρυντικό και φυσικά και πάνω απ’το σημείο όπου το επισκεύασες. Επιπλέον πέρασε με σκληρυντικό και την κάτω επιφάνεια του νυχιού. Με το ξυλάκι πάλι και λίγο ασετόν( άχρωμο για να μην πάρει χρώμα το χαρτάκι) μπορείς να διορθώσεις λίγο την επιφάνεια ή τα πλαινά για να φαίνεται πιο λείο. Μετά μπορείς άνετα να ακολουθήσεις τη καθιερωμένη διαδικασία για να βάψεις τα νύχια σου.
 Το αποτέλεσμα πιστέψτε με θα σας δικαιώσει όπως και εμένα και το «επισκευασμένο» μας νύχι θα κρατήσει για αρκετές μέρες χωρίς να δείχνει μάλιστα σπασμένο!
Πολλά φιλάκια από μένα και καλή επιτυχία!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου