Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΟΜΟΡΦΑ ΜΑΛΛΙΑ ΑΠΟ....ΣΠΙΤΙ


Γεια σας! Τι μου κάνετε? Ελπίζω να είστε όλες καλά! Σήμερα μάλιστα δε θα είστε μόνο εσείς καλά αλλά και τα μαλλιά σας  γιατί θα δούμε εύκολες σπιτικές μάσκες μαλλιών που μας  χαρίζουν υπέροχα  και γεμάτα υγεία μαλλιά χρησιμοποιώντας απλά υλικά που όλες έχουμε στο σπίτι..Πάμε λοιπόν να δούμε πιο αναλυτικά…
Για απαλά-μεταξένια μαλλιά αναμειγνύουμε  καλά 2ωμά αβγά και 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Εφαρμόζουμε σε στεγνά μαλλιά  για 10 λεπτά, αποφεύγοντας  όμως τις ρίζες. Στη συνέχεια  ξεπλένουμε με άφθονο νερό και χρησιμοποιούμε κανονικά το σαμπουάν. Για καλύτερο αποτέλεσμα τυλίγουμε τα μαλλιά με μια ζεστή πετσέτα!
Κατά της πιτυρίδας δημιουργούμε ένα μείγμα από μισό στυμμένο λεμόνι και μισό λίτρο νερό και τοποθετούμε σε λουσμένα μαλλιά..Αφού δράσει για 2-3 λεπτά τα ξεπλένουμε.
Κατά της ψαλίδας  αναμιγνύουμε  1 κουταλάκι του γλυκού μέλι,2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο και 1 κρόκο ωμού αυγού. Απλώνουμε το μείγμα στις άκρες της τρίχας για περίπου 30 λεπτά. Τυλίγουμε τα μαλλιά με ζεστή πετσέτα και μετά χρησιμοποιούμε κανονικά το σαμπουάν μας.
Για όγκο  βάζουμε 3 κουταλιές της σούπας μπύρα σε μισή κούπα ζεστό νερό  και απλώνουμε στα μαλλιά μας. Μετά από 30 λεπτά ξεπλένουμε με χλιαρό νερό και μετά χρησιμοποιούμε κανονικά το σαμπουάν μας.

Φιλιά..Αναστασία

4 σχόλια:

  1. Λέω το Σαββατοκύριακο να δοκιμάσω την μάσκα κατά της ψαλίδας....χρήσιμο και ωραίο πόστ!!! φιλάκια,και καλό σου σ/κ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Natasa makeup-nails Σ ευχαριστώ πολύ..επίσης καλό σ/κ σε όλες!(καλά αποτελέσματα με τη μάσκα..εγώ ήδη τη δοκίμασα) Φλκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εγω Έχω χρησιμοποιήσει μπύρα και όντως δίνει όγκο. Απλώς εγω την βάζω στο τέλος και δεν την ξεβγαζω. ;) δοκίμασε το! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @sookie Φυσικά και θα το δοκιμάσω!Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή