Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

CRACKLE NAILS

Hi Beauties!
 Πλησιάζουν Χριστούγεννα και όπως ξέρετε όλες μας πιάνει καταναλωτική μανία.. Έτσι και εγώ άρχισα να κάνω βόλτες στα μαγαζιά και να κοιτάζω τις βιτρίνες ψάχνοντας να κάνω ενδιαφέρουσες και συμφέρουσες αγορές.Είναι και αυτή η κρίση στη μέση όμως οπότε οι αγορές μας πρέπει να είναι οικονομικές!Καθώς χάζευα μέσα σ ένα από αυτά τα μαγαζάκια που τα έχουν όλα 1 Ευρώ ανακάλυψα πολλά όμορφα πράγματα.Μόλις είχαν φέρει μάλιστα τα βερνίκια κρακελέ οπότε δεν αντιστάθηκα και είπα να τα δοκιμάσω..και το καλύτερο?? Έμεινα πολύ ευχαριστημένη!
Λίγα λόγια για την τεχνική:Λέγεται κρακελέ ή crackle και πρόκειται για μια νέα σχετικά τεχνική μανικιούρ.Τα βερνίκια crackle μπορούν να χρησιμοποιηθούν πάνω από οποιοδήποτε άλλο βερνίκι. Όταν στεγνώνουν δημιουργούν ρωγμές από τις οποίες ξεχωρίζει το βερνίκι που έχουμε χρησιμοποιήσει από κάτω. Υπάρχουν σε πολλά χρώματα και οι χρωματικοί συνδυασμοί που μπορούμε να κάνουμε είναι πολλοί ανάλογα με τις προτιμήσεις μας. Η τεχνική είναι πολύ εύκολη και το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει!
Αυτά είναι τα βερνίκια που αγόρασα και κοστίζουν μόλις 1 ευρώ το καθένα! Σας τα προτείνω ανεπιφύλακτα.Το crackle είναι στην απόχρωση 02  ενώ το απλό βερνίκι στην απόχρωση με νούμερο 242

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου